Een nieuw kloppend hart

Net als vroeger, toen de hofstede het kloppend hart van het bedrijf was, moet na de restauratie de hofstede weer een centrale functie krijgen in het landgoed Bredius. Met de nieuwe toegang vanaf de Van Kempensingel wordt het geheel veel mooier met een mooie entree.

De hofstede wordt een ontmoetingsplek voor bezoekers van het landgoed; voor wandelaars en fietsers, voor bezoekers van het NME en van de educatieve tuin. Maar ook voor ouders of grootouders die met hun (klein)kinderen de dierenweide Kukele-boe bezoeken of die komen spelen in de natuurspeelplek voor de kleintjes die direct bij de hofstede wordt gerealiseerd.

Kukele-boe

Parkcafé Bredius

Parkcafé Bredius dat zijn plek zal krijgen in de gerestaureerde hofstede, zal ongetwijfeld een belangrijke bijdrage leveren aan de invulling van het kloppende hart.
Parkcafé Bredius van Marcha en Dave Kortekaas, wordt een vrolijke, gezellige en eigentijdse horecagelegenheid voor jong en oud. Naast goede koffie met zelfgebakken taart biedt de kaart van Parkcafé Bredius voor elk wat wils op ieder moment van de dag. Lunch, brunch, borrel, diner met de seizoenen mee.